Over Poli

Weet jij ook niet op wie je bij de volgende verkiezingen gaat stemmen? Vraag jij je ook wel eens af welke gevolgen de overwinning van een politieke partij zal hebben op jouw persoonlijk leven? Je bent niet alleen… In onze complexe en diverse samenleving is het vaak moeilijk het bos door de bomen nog te zien. Vaak weten we niet precies waarop we stemmen en hoe dit invloed zal hebben op onze verschillende levensdomeinen. Tijd voor een actieve houding dus, en Poli is er om je daarbij te helpen!


Poli tracht jou een zo objectief mogelijk beeld te scheppen van de keuzemogelijkheden bij de gemeenteraadsverkiezingen. De nadruk wordt hierbij uitdrukkelijk gelegd op pluralisme. Op die manier willen wij je helpen een bewuste en geïnformeerde keuze te maken. Dit door het verschaffen van transparante, toegankelijke en overzichtelijke informatie.

Maar ook jij kan helpen! 

Daar waar pluralisme de focus is, is ieders visie belangrijk, en dus horen we ook graag jouw mening in onze BLOG. Doe je dit liever anoniem? Geen probleem, dan kun je bloggen onder een pseudoniem. Onze enige vereiste is dat de artikels aan de algemene voorwaarden voldoen. 

Welkom bij Poli!