Algemene voorwaarden

Poli geeft aan al zijn gebruikers carte blanche rond het schrijven van artikels. Toch kunnen artikels die niet aan een aantal hieronder vermelde voorwaarden voldoen, worden geweigerd. 


Aansprakelijkheid

Poli is niet verantwoordelijk voor mogelijk foutieve informatie die op onze blog wordt gedeeld. Wanneer een artikel foutieve gegevens bevat, kan dit gemeld worden via info@poli-ronse.be.

Informatie

Poli wil informatief zijn en weert sluikreclame. 

Vrije meningsuiting

Elke vorm van vrije meningsuiting wordt gewaardeerd en aangemoedigd, zolang deze aan de algemene voorwaarden voldoet.

De meningen geuit in de publicaties op poli-ronse.be, zijn niet noodzakelijk die van de redactie

Poli wil een neutraal en veelzijdig medium zijn en iedereen een pen bieden. De redactie blijft ten allen tijde neutraal.

Hoffelijkheid 

Hou het beleefd, vriendelijk en respectvol. Poli weert racistische, homofobe of andere haatdragende teksten


Spelling

Artikels met te veel spelfouten of grammaticale fouten kunnen worden geweigerd. 

Anonimiteit

Schrijvers kunnen onder een pseudoniem artikels schrijven. Toch is het belangrijk dat de echte naam van de schrijver bij de redactie gekend is, voor wanneer er bijvoorbeeld informatie uit artikel moet gecheckt worden. De naam van de schrijver wordt nooit gepubliceerd op de website wanneer de schrijver een pseudoniem ingevuld heeft op zijn/haar profiel.

Auteursrecht

Publiceer geen teksten, foto's of iets anders waarvan jij niet de rechtmatige eigenaar bent. Op zoek naar beeldmateriaal voor je blogpost? Neem dan een kijkje websites die foto's aanbieden onder een creative commons licence, zoals pexels.com